Äipän vapaa ilta 3/3

Erotični Forumi Erotične zgodbe Fikcija

Empty Avatar
Ponedeljek 12 september 2016

..pari tuntia olisi vielä aikaa herkutella yksin. Rompekassi oli koluttu, lila mötkötti peitolla valmiina uuteen koitokseen. Marssin jääkaapille ja etsin käsiini jotakin vielä isompaa.. iltaa varten löytyi kookas kesäkurpitsa. Iso vihreä pää oli valtava ja sen sisään saamiseksi yksin joutuisin jo tekemään kovasti töitä. Muistan miten huimalle se oli tuntunut kun Pekka oli sullonut sitä sisääni. Ensin tunne että repeän siihen paikkaan ja pikkuhiljaa se olikin tuntunut tosi hyvälle. Pillu oli lilan sauvan jälkeen jo valmiiksi punainen ja turvoksissa, hetken huilin jälkeen otin käteeni kassista vihreän kaalimato-sauvan, joka värisi ihanasti ja sen pehmeällä päällä oli ihanaa härnätä klitoriksen etuosaa, niin että suriseva pää juuri ja juuri otti ihoon kiinni. Hetkittäin varovasti märässä pillussa sauvan päätä kostuttaen ja taas herkkää yläosaa varovasti surrutellen, ”mmmmmm”…hyrisin ääneen, koska tunne oli niin huima, mietin taas mille tuntuisi jos Pekka sauvalla surruttelisi varoen pillun yläosaa ja nuolisi samalla tuota tykyttävää tavaraa, joka ainakin nyt tuntui räjähtävän tuhannen palasiksi pelkästä himosta.

Kuinkahan saisin mahtumaan tuon kesäkurpitsan tuonne kiimaiseen pilluuni? Voitelin pään varmuuden vuoksi öljyllä ja aloitin valtavan pään sullomisen sisääni. Jalat piti levittää auki ja tuntui että silti kurpitsaa osuu jonnekin luuhun. Pillu oli jo aivan äärimmilleen levällään ja sen reunat aivan pinkeänä tuosta mötikästä. Hiljakseen, pienillä työnnöillä sain sullottua puolet tavarasta sisääni ja aloitin hiljakseen liikuttamalla sitä syvemmälle ja taas pois. Aivan kokonaan tuota valtavaa kurpitsaa ei voinut vetää pois, koska se sattui liikaa, mutta tasainen pieni liike tuntui ihanalle, huomasin miten hyvälle tuo jötikkä tuntuu ja muistin, miten Pekka oli sitä viimeksi sahannut nopeassa tahdissa, pientä edestakaista liikettä… Pidin peppuni liikkeessä, oli helpompaa liikuttaa lantiota tuota jötikkää vasten, jatkoin nopeassa tahdissa pepun vatkaamista ja märkä pillu antoi ihmeesti periksi. Lopulta teki jo mieli vinkua ääneen, niin hyvälle se tuntui. Vedin kurpitsan varovaisesti ulos ja huilasin hetken.

Otin kaalimato-sauvan uudelleen viereen lähelle valmiiksi, pyöräytin jalat tyynyn ympärille ja aloin hiljakseen hangata pillua tyynyyn, otin puhelimen taas käteeni ja katselin Pekalta saatua videon pätkää, jossa Pekka antaa kullilleen kyytiä.. himon tunne tuli takaisin, kun katselin suonikasta kyrpää, joka oli laukeamispisteessä. Muistin mille sen suonet tuntuu ja miten ihanasti tuo sama kulli tänäänkin takoisi mun turvonnutta ja odottavaa pipariani. Puristin tyynyä kovemmin ja hieroin itseäni sitä vasten, onnensekainen tunne alkoi jo tuntua ja eikä sen tuloa enää voinut jarrutella, nappasin tyynyn pois ja otin vielä värisevän kaalimato-sauvan ja annoin sen hiljalleen vielä hieroa hellästi turvonnutta klitoriksen yläosaa joka sykki jo valmiiksi nautinnosta ja sauva sai sen hyvän olon jatkumaan vielä hetkisen pitempään. Nam.. kylläpä teki hyvää. Pieni huila Pekkaa odotellessa ja se olisi valmis ottamaan vastaan miestä.

Guest